KBE

PVC дограма с марка KBE – символ за немско качество

KBE е световно известна марка, чиито продукти са признати за класика в производството на PVC дограма. Това са едни от най-често използваните профили за света. Дограмата КВЕ има безупречна репутация потвърдена от повече от 20 държавни институции в 8 страни. В България PVC дограмата КВЕ е стандарт за качество и надеждност.

КВЕ е един от първите производители на PVC прозорци, получили престижното международно сертифициране за стандарт на качество по DIN ISO 9001. ISO 9001 е сертификат даващ гаранция за постоянно качество на марката. Профилите за прозорци КВЕ се произвеждат от PVC ( поливинилхлорид ). Този материал се прави от естествени суровини: сол и масло, той е химически инертен и не влияе на околната среда. КВЕ е първият производител на PVC дограма преминал към технологията Greenline. Отказвайки се от употребата на олово ( принадлежащо към групата на тежките метали ), КВЕ започва производство на ПВЦ дограма в пълно съответствие с всички екологични стандарти.
PVC профилите КВЕ не вредят на околната среда, както по време на производствения процес, така и по време на експлоатация и рециклиране. Тези прозорци се препоръчват за помещения, изискващи строга хигиена и сигурност, например детски градини, здравни заведения, помещения за производство на храни и други.
Търсенето на PVC профили с марка КВЕ е огромно най-вече в страните със сурови климатични условия. Типичен пример е Русия и Якутската област. Там зимата е жестока и температурата пада до – 60 градуса по Целзий. Такава агресивна среда с повишено съдържание на влага и соли се понася добре от профилите на КВЕ и те доказват своите качества от години. РVС профилите КВЕ са сертифицирани от всички упълномощени немски организации и подлежат на строг контрол.

 Изработват се от поливинилхлорид, получен от природни съединения, преварени соли и нефт. PVC  е химически неутрален материал и не встъпва в реакция с въздуха и влагата. От този материал се изработват и медицински съдове за съхранение на кръв и плазма.
PVC дограма KBE е изключително издръжлива на неблагоприятни метеорологични условия и запазва дълго блясъка и белотата на дограмата.Важно е да се добави, че дограмата може да се изработи и в много богата гама от цветове, освен в стандартното бяло.

- Отлична топло- и звукоизолация
- Естетически външен вид на дограмата
- Подходяща за различни строителни обекти
- Механизъм на отваряне и затваряне предназначен за над 200 000 цикъла

 

 

PVC дограма КВЕ, трикамерна с широчина на профила 58 мм. Това е една от най-популярните и гъвкави системи за ПВЦ профили. Тези прозорци са подходящи за различни климатични условия и различни жилищни и търговски обекти. Отличителни черти на три камерния профил КВЕ са оптимално съчетание на качество и цена на прозорците, както и екологично чистия пластмасов състав.
- Три камерен профил с ширина 58 мм.
- Стъклопакет 24 мм.
- Устойчивост на топлина 0,65 м ² ° C / W;
- Добра звукоизолация
- Технология на изработка – Greenline
- Гаранция на профила 30 години

 

Пет камерната система КВЕ е с подобрени топло-и звукоизолационни свойства. Това е и един от най-популярните и разнообразни PVC профили и е пример за добра геометрия. Универсалността на профила, позволява използването му при различни климатични условия и на различни строителни обекти. Пет камерният профил КВЕ е напълно адаптиран към климатични условия на България. Тези прозорци са устойчиви на замръзване, топлина и внезапни температурни промени.
Отличителни черти на пет камерния профил KBE са:
- Пет камерен профил с ширина 70 мм.
- Коефициент на топлоизолация 1,3 W/m2K
- Устойчивост на топлина – 0,79 м ² ° C / W
- Добра звукоизолация
- Екологично чист пластмасов състава, направен по технологията Greenline.
- По-голяма защита на прозорци от чупене
- Гаранция на профила 30 години
KBE Система_70 мм. може да се изпълни по два начина: СТАНДАРТ и БРИЛЯНС

Касите на профилите за Стандарт и Брилянс са идентични, т.е и за двете серии се предлага една и съща каса.
Разликите произтичат от профилите на крилата на прозорците:

1. Право крило – система „Стандарт”

 

2.Обло крило- система „Брилянс”

 

KBE Система 88 мм. +
С прозорците от KBE System 88 + Вие се чувствате комфортно сред четирите стени на Вашия дом и спестявате пари. Голямата монтажна широчина от 88 mm позволява използването на всяко високоефективно изолационно остъкляване до три пласта. 6-камерната конструкция осигурява много добри топлоизолационни стойности  
Спестяване на енергия с висока степен на топлоизолация

  • Прозоречна система със 88 мм дълбочина на вграждане
  • 6-камерна технология с прилягащо уплътнение
  • Модерен дизайн
  • Многообразни варианти на цветове и декори
  • RAL-цветове с AluSTAR алуминиева капачка
  • Допълнителна топло-,шумозащита и сигурност благодарение на по-дълбок фалц
  • Профили с фабрично екструдирани PCЕ уплътнители